Min nya snygga friluftsjacka från Arukimasu

Hej alla glada!

Idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket på posten, det är min nya friluftsjacka från Arukimasu. Jag måste bara få berätta lite om detta för jag är så glad. Jag har letat efter bra outdoorkläder och när jag hittade den här webbutiken så hittade jag så mycket grejer som jag både vill ha och behöver. Det som stod högst på prioriteringslistan nu var att köpa en friluftsjacka.

Jag är mycket ute och både promenerar och spelar discgolf, det som många kallar frisbeegolf. Eftersom jag är ute i nästan alla väder, så behöver jag en som står emot både vind och väta. Dessutom måste den vara skön, sitta bra och vara lätt att röra sig i. Det går inte att ha en jacka som är för stel eller en som är obekväm på något sätt, den måste helt enkelt vara både skön och praktisk.

Om man vill ha en jacka som man ”bara” ska promenera i så kanske man inte tänker lika mycket på det. Men ska man på något sätt utföra en sport eller aktivitet så väger man även in andra funktioner. När jag ska kasta långt eller sätta en putt, så får inte kläderna vara ett störmoment. Det känner nog alla igen sig i som sysslar med någon sport och som någon gång haft kläder som inte levt upp till de kraven.

Nu har jag hittat en jacka som är både snygg, med grym funktion och som är tålig. Tanken är ju att den ska användas mycket och i flera säsonger. Jag spelar sällan när det är snö och vinter, men den här vintern är ju mildare än vanligt så det har faktiskt blivit någon runda då och då. Och fortsätter vädret så här så kommer jag nog kunna dra igång vårsäsongen på riktigt tidigare än vanligt. Jag rekommenderar verkligen att kika in på Arukimasus hemsida om du använder mycket outdoorkläder och friluftskläder.

Ha en fortsatt fin dag så hörs och ses vi snart igen!

Du gillar kanske också...